Tomatenquiche met ricotta Tante Fanny

Tomatenquiche met ricotta

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 35 min.
  • 220° C
  • 210° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

voor 4 personen:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Haal het bladerdeeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 220° C.

  2. Stap 2

    Leg het deeg in een ingevette rechthoekige bakvorm.

  3. Stap 3

    Druk de randen licht aan. Snijdt het overtollige deeg langs de randen af.

  4. Stap 4

    Meng de ricotta, eieren en de bieslook door elkaar.Breng het op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  5. Stap 5

    Vul de taartvorm met het ricotta mengsel. Verdeel hierover de tomaten.

  6. Stap 6

    Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 220° voor ongeveer 35 min.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.