Tomatenquiche met ricotta
0 Bewertungen
- ca. 35 min.
- 220° C
- 210° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
voor 4 personen:
- 1 rol Tante Fanny vers bladerdeeg 270 g
- 500 g Cherry tomaten,gewassen en gehalveerd
- 500 g ricotta
- 8 Eieren
- 1 bosjes gesneden bieslook
- Zout en peper
- Gesneden nootmuskaat
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Haal het bladerdeeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 220° C.
-
Stap 2
Leg het deeg in een ingevette rechthoekige bakvorm.
-
Stap 3
Druk de randen licht aan. Snijdt het overtollige deeg langs de randen af.
-
Stap 4
Meng de ricotta, eieren en de bieslook door elkaar.Breng het op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Stap 5
Vul de taartvorm met het ricotta mengsel. Verdeel hierover de tomaten.
-
Stap 6
Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 220° voor ongeveer 35 min.