Worst in bladerdeeg Tante Fanny

Worst in bladerdeeg

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
  • 20 - 25 min.
  • 180° C
  • 170° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

voor 2 stuks braadworst in bladerdeeg:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De rookworst met ontbijtspek omwikkelen, per worst 2 plakjes gebruiken.

  2. Stap 2

    Zuurkool klaarzetten, eventueel op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Het bladerdeeg in 2 helften verdelen, per helft 50 g zuurkool in het midden leggen en daarop de worstjes met het ontbijtspek. De rand van het deeg met ei bestrijken en om de vulling vouwen.

  4. Stap 4

    Van het restdeeg kan een leuk raster of vormpje worden gemaakt, dat bovenop als decoratie kan worden gelegd.

  5. Stap 5

    De bladerdeegworstjes nogmaals met ei bestrijken, met komijn bestrooien en op het met bakpapier bedekte bakplaat leggen.

  6. Stap 6

    De knakworst in jasje van bladerdeeg in ca. 20 – 25 min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.