Recept: Pizzaschuitjes met halloumi, wortel en tzatziki
Ontdek een nieuwe manier om te genieten van pizza met onze overheerlijke pizzaschuitjes met halloumi, wortel en tzatziki! Dit unieke recept is perfect voor iedereen die van de smaak van pizza houdt, maar ook van gezonde ingrediënten.
Onze pizzaschuitjes zijn gemaakt van vers pizzadeeg en worden gevuld met heerlijke halloumi-kaas en geraspte knapperige wortelsliertjes.
Deze pizzaschuitjes zijn niet alleen heerlijk, maar ook gemakkelijk te maken! Volg gewoon ons eenvoudige recept en maak de pizzaschuitjes in combinatie met de Napoleon gasbarbecue en proef zelf hoe lekker het is.
- ca. 20 min.
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Voor 4 pizzaschuitjes met halloumi, wortel en tzatziki:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 225 gr halloumi, in plakjes gesneden
- 60 gr geraspte wortels, plus extra om te garneren
- 150 gr tzatziki, plus extra om te garneren
- 1 ei, geklutst, om te bestrijken
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de barbecue met pizzasteen voor op 200° C. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier direct uitrollen op de bakplaat en in 4 rechthoeken snijden. Hoeken zo vouwen dat er uit de rechthoek een schuitje ontstaat. Knip overtollig bakpapier af.
-
Stap 3
De tzatziki over de schuitjes verdelen. Hierop de wortel en halloumi leggen. De randen met ei bestrijken.
-
Stap 4
Leg de schuitjes op de pizzasteen en bak 5 minuten met bakpapier. Verwijder dan het bakpapier en bak nog 10 - 15 minuten tot de schuitjes goudbruin zijn.