Recept: Chocolade paashazen
Een heerlijke snack voor tijdens de Pasen zijn deze hele leuke chocolade paashaasjes. Niet alleen eenvoudig om te maken samen met de kinderen, maar ook ontzettend lekker en sfeervol voor op de paasbrunch tafel.
Bekijk ook al onze andere paasrecepten voor een fijn en Vrolijk Pasen.
- ca. 20 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten voor 12 chocolade paashazen:
- 1 rol Tante Fanny vers gistdeeg met roomboter
- 50 g Chocoladepasta
- 25 g krokante nougatstukjes
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180° C en gebruik het verse gistdeeg direct vanuit de koelkast.
-
Stap 2
Rol het deeg uit met het bakpapier en snijd het deeg in 1,5 cm dikke strepen.
-
Stap 3
Smeer de helft van de strepen in met chocolade pasta en strooi daarna de krokante nougat erover.
-
Stap 4
Rol het gevulde gedeelte op tot een rondje en vorm met je vingers van het overige deeg twee paasoortjes.
-
Stap 5
Bak de paashaasjes in circa 15 min. bruin.
Je kunt als vulling een lekkere vruchtenjam gebruiken.