Recept: Groentepizza
met tomaat en courgette
0 Bewertungen
Pizza en groenten? Een uitstekend duo, vinden wij. Ons recept met vegan roomkaas zorgt voor afwisseling op de pizza en is in een mum van tijd klaar.
- ca. 15 min.
- 230° C
- 210° C
- 15-20 min.
Ingrediënten voor 1 Groente pizza met Vers Pizzadeeg
- 1 rol Tante Fanny Vers pizzadeeg extra dik 550 g
- 120 gr blik tomatenblokjes in tomatensaus
- 50 gr gedroogde tomaten, fijngehakt
- 1/2 courgette in plakjes gesneden
- 1 tl oregano
- 1 el pijnboompitten
- 1 takje rozemarijn
- 50 gr vegan roomkaas
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210° C.
-
Stap 2
Verwerk het deeg direct uit de koelkast en rol het met het opgerolde bakpapier direct uit op de bakplaat.
-
Stap 3
Bestrijk het deeg met tomatensaus en bedek met gedroogde tomaten, courgette en plakjes tomaat. Bestrooi met oregano, pijnboompitten en rozemarijn.
-
Stap 4
Bak in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin. De vegan roomkaas gladroeren en in doppen verdelen over de pizza.
Tip
De pizza kan na het bakken ook worden belegd met wat verse rucola.