Recept - Groente pizza - vers pizzadeeg -Tante Fanny

Recept: Groentepizza

met tomaat en courgette
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Pizza en groenten?  Een uitstekend duo, vinden wij.  Ons recept met vegan roomkaas zorgt voor afwisseling op de pizza en is in een mum van tijd klaar.

  • ca. 15 min.
  • 230° C
  • 210° C
  • 15-20 min.

Ingrediënten voor 1 Groente pizza met Vers Pizzadeeg

  • 1 rol Tante Fanny Vers pizzadeeg extra dik 550 g
  • 120 gr blik tomatenblokjes in tomatensaus
  • 50 gr gedroogde tomaten, fijngehakt
  • 1/2 courgette in plakjes gesneden
  • 1 tl oregano
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 takje rozemarijn
  • 50 gr vegan roomkaas

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 210° C.

  2. Stap 2

    Verwerk het deeg direct uit de koelkast en rol het met het opgerolde bakpapier direct uit op de bakplaat.

  3. Stap 3

    Bestrijk het deeg met tomatensaus en bedek met gedroogde tomaten, courgette en plakjes tomaat. Bestrooi met oregano, pijnboompitten en rozemarijn.

  4. Stap 4

    Bak in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin. De vegan roomkaas gladroeren en in doppen verdelen over de pizza.

Tip

De pizza kan na het bakken ook worden belegd met wat verse rucola.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.