Appelbol maken
Iedereen kan een heerlijke appelbol maken met het verse bladerdeeg van Tante Fanny. Ook wanneer je als veganist een appelbol wilt maken, is dit recept erg geschikt. Door enkel de vanillesaus weg te laten en het bladerdeeg te bestrijken met water in plaats van eigeel, maak je al een veganistische variant. Ben je juist gek op vanille? Dan kan je deze natuurlijk gewoon maken. Met het Vers Bladerdeeg van Tante Fanny maak je dit heerlijke recept in een mum van tijd.
✔ Bestel het gratis receptenboekje
✔ Overheerlijk vers deeg
✔ Combineer met verse ingrediënten
Heerlijke recepten
Door een appelbol te maken, serveer jij het perfecte dessert of gebakje
Binnen een uur zet jij het lekkerste gebakje of dessert op tafel door een appelbol te maken. Dit recept kost je namelijk maar ongeveer 20 minuten om te bereiden en hoeft slechts 20 minuten in de oven. Heb jij een bijzondere gelegenheid die gevierd moet worden met lekker eten? Of wil je jezelf gewoon een keer echt verwennen? Dit kan je perfect verwezenlijken door een appelbol te maken. Voor dit recept gebruik je ons verse bladerdeeg van 270 gram.
Doe het hele jaar door inspiratie op
Tante Fanny heeft een uitgebreid assortiment met verse degen en bijpassende recepten. Wil jij graag inspiratie opdoen zodat jij binnenkort jouw gasten kan verrassen met lekkere hapjes of gebakjes? Vraag een gratis Tante Fanny receptenboekje aan en ontdek de vele mogelijkheden. Wil je graag heel het jaar op de hoogte blijven van de laatste tips? Meldt je aan voor de nieuwsbrief. Heb je vragen over de verkooppunten van onze verse degen? Je neemt eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.